Muizentocht Geertruidenberg

Volgens een oud verhaal lokte zij ooit alle muizen weg uit Geertruidenberg. Een paar muizen trapten daar niet in! Zij bleven stil op hun plekje. Nou stil…..? Ze zijn er nog steeds. Kom ze maar eens zoeken!

Ha muizenzoeker! Jij bent vast niet bang voor muizen. Net als Sint Gertrudis, naar wie Geertruidenberg vernoemd is. Volgens een oud verhaal lokte zij ooit alle muizen weg uit Geertruidenberg. Een paar muizen trapten daar niet in! Zij bleven stil op hun plekje. Nou stil…..? Ze zijn er nog steeds. Kom ze maar eens zoeken!
In Geertruidenberg is een kinderbelevingstocht uitgezet langs mooie historische plekken, uitzichtpunten en speeltuinen. Voor deze tocht kan je op een aantal adressen gratis een amulet, stickervel, folder en als beloning de oorkonde ophalen.
De tocht is in meerdere keren te doen en je hebt er geen gids bij nodig. Het is gratis, net als de app van izi.TRAVEL die je erbij kan gebruiken.
Wil je meer weten, kijk dan op www.muizentocht.nl, op Facebook onder ‘muizentocht’ of  loop even binnen bij de VVV, Markt 46, Geertruidenberg.

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • KinderenGratis

Locatie