Welkom in Drimmelen

Wat is er te doen in Drimmelen? Deze mooie gemeente kent een rijke geschiedenis als centrum voor de regio en als onderdeel van de Zuiderwaterlinie. Plan je een dagje uit naar Drimmelen, fiets dan zeker de geluksroute. Deze tocht brengt je langs de mooiste plekjes binnen de gemeente. Er is meer dan genoeg cultureels te zien en te doen voor een geslaagd dagje weg.

Bootje huren of een rondvaart maken in de Biesbosch? - Het is pas écht een dagje Drimmelen als je door de Biesbosch gaat varen.

Ontdek Drimmelen

Bij een dagje Drimmelen, denk je aan natuur, water en vooral genieten! Begin de dag met een bezoekje aan het dorp Oud-Drimmelen of geniet van een lekker kopje thee of koffie op het terras bij Onze Kerk. Een bezoek aan de Biesbosch kan natuurlijk niet ontbreken. Volop relaxen, bootje huren of suppen het kan er allemaal! Ook waterpret voor de kids bij natuurspeeltuin De Belhamel is hier een optie.

Bekijk wat je kan doen

Wandelen & Fietsen

Het veelzijdige gebied van de gemeente Drimmelen is uitermate geschikt voor een mooie fiets- of wandeltocht. Er zijn dan ook vele mogelijkheden om dit gebied te voet of per fiets te verkennen. U zult verbaasd zijn over de grote verschillen in landschap in een gebied van 10 bij 20 kilometer.

Bekijk de routes

Blijf je overnachten? - We laten je graag meer van Drimmelen zien